Het goedkoopste en lekkerste vlees grillen

Als u vlees voor de bbq wilt kopen, moet u veel beslissingen nemen. De eerste beslissing die u moet nemen, is of u vlees of vis wilt malen.

Voor sommige mensen is dit gemakkelijk; Ik geef de voorkeur aan vis omdat het lekkerder smaakt en omdat je het kunt mixen met verschillende dingen zoals sojasaus of barbecuesaus. Gemalen vlees is beter voor als u zelf een bod uitbrengt. Prik gaatjes in het vlees voordat je het weer aansteekt met olie of barbecuesaus.

Koop een paar extra ribbetjes zodat je deze in de koelkast kunt zetten. De meeste van je bezuinigingen zullen sowieso goed zijn voor het seizoen, dus het is een goed idee om ze van tevoren te kopen. Augurken, salsa’s en pittige paprika’s passen allemaal goed bij rundvlees. Als het een salade is die je gaat eten, gebruik dan een barbecuesaus die er goed bij past. Als dat niet het geval is, probeer dan een zomerse saladedressing zoals citroensap, appelazijn of munt.

Als je een vriezer hebt vol met runder- en varkenskarbonades, kun je het vlees een nacht marineren en de volgende dag koken. Hierdoor worden de sneden direct van de grill vochtig en smakelijk. Gebruik dezelfde barbecuesaus die je voor de stukken rundvlees hebt gebruikt om ze die lekkere, rijke smaak te geven. Sommige mensen doen zelfs zwarte olijven of tomaten op hun gegrilde karbonades voor een leuke toets.

Als je iets anders wilt proberen, overweeg dan om de borst te rijgen.

Brisket is een van de minst dure stukken vlees die er zijn, dus je kunt meer dan één borstel gebruiken als je borst gaat kopen. De vetreepjes op de borst zorgen ervoor dat u de volgende dag geen gehaktbrood en brood hoeft te kopen. U hoeft ook geen groenten te kopen voor uw maaltijd, aangezien het vette stuk vlees het meeste van de vloeistof die u erop giet toch absorbeert.

Ribben zijn ook een van de goedkoopste stukken vlees om te grillen. Het beste wat je kunt doen om ribben te grillen, is door ze op middelhoog vuur toe te voegen en ze langzaam te koken tot ze bijna gaar zijn. Als je niet veel tijd hebt om aan BBQ-ribben te besteden, kun je ze apart rijgen nadat ze uit de grill komen. Zorg ervoor dat ze heel dicht bij het rek staan, zodat ze aan de buitenkant niet verschroeien terwijl ze van binnen nog warm zijn.

Tri-Tips Beef: dit snijdt het vet op het rundvlees. Omdat tri-tip beef minder vet bevat, zal het gemakkelijker zijn vorm behouden tijdens het grillen. Het resultaat is dat u het meest smaakvolle rundvlees krijgt wanneer u het grilt. Aangezien tri-tip beef ook een van de goedkoopste stukken vlees is, kunt u er zeker van zijn dat u de meeste smaak en voeding uit uw geld haalt wanneer u het grilt. Zorg ervoor dat je het genoeg tijd geeft om te rusten, zodat de smaken niet samenvloeien.

Krijg meer informatie: cooltomeatyou.nl