Instapure Tapkraan-Mount Water Filter Review – Voors en tegens

Wat als ik je zou kunnen vertellen dat je het flessenwater dat je elke week koopt kunt weggooien en in plaats daarvan kunt vervangen door een gefilterde waterfles? Je zou waarschijnlijk denken dat zoiets een onmogelijkheid was totdat je begon met het onderzoeken van waterfilters voor thuisgebruik.

Als je net als de meeste mensen bent, ben je waarschijnlijk nog steeds sceptisch over de vraag of een filtersysteem voor thuis daadwerkelijk mogelijk is of niet. Het feit is dat het mogelijk is en het zal je misschien verbazen hoe gemakkelijk het kan zijn om een geweldig waterfiltersysteem te krijgen. De sleutel is gewoon weten waar u met zoeken moet beginnen.

Kraanwater is een van de belangrijkste oorzaken van een slechte adem.

Hoewel verschillende merken gebotteld water in de loop der jaren hebben geprobeerd dit probleem op te lossen, is geen van hen succesvol geweest. Hoewel de meeste van deze flessen beweren de vieze smaak te verwijderen, kan niemand zeggen dat ze deze volledig verwijderen. In feite voegen sommige zelfs chemicaliën toe aan het drinkwater om de effecten van het kraanwater tegen te gaan. Instapure F2-essentials heeft deze stap verder genomen door een koolstofblok en submicronfiltratie op te nemen, zodat u eindelijk water kunt drinken dat beter smaakt dan het merk van uw lokale winkel.

Bij het zoeken naar een drinkwaterfilter kunt u ook kijken bij Instapure Filtration Systems. U zult merken dat de F2 essentials-lijn wordt geleverd met alles wat u nodig hebt voor een grondige waterfiltering. Er is het instapure-kraanhulpstuk dat voor de meeste opstellingen wordt gebruikt. Dit apparaat wordt met plastic buizen aan uw kraan bevestigd. Dan is er het submicronfilter, dat deeltjes in uw water opvangt voordat ze de kans krijgen hun bestemming te bereiken. Als je er zeker van wilt zijn dat al het vuil en bacteriën uit je water wordt verwijderd, heb je misschien beide nodig.

Andere soorten filtratiesystemen hebben andere opties zoals een ionenwisseling of een koolstoffilter. De voor- en nadelen daarvan zijn ook voor debat. Je zult de profs zien die beweren dat een ionenwisseling alleen zichtbare deeltjes verwijdert, terwijl de nadelen erop wijzen dat sommige onzichtbare deeltjes erdoorheen glippen.

Als het gaat om Instapure Filtration Systems, moet u beslissen tussen installatie en kosten.

Er is een filter voor zowat iedereen. Er zijn afzonderlijke filters voor de keuken en douche, afzonderlijke filters voor het hele huis en een dubbel / multilfiltersysteem. Het dubbele / multi-filtersysteem zal waarschijnlijk uw beste gok zijn, omdat het u het vermogen geeft om uw cartridges te veranderen tussen de aanwezige contaminanten aanwezig. De installatie is eenvoudig en kost niet veel geld.

Voor zover de kosten gaan, biedt het bedrijf een levenslange garantie op het productieproces. De reden hiervoor staan ze zo veel achter hun product. Sommige van de andere pro’s zijn dat er geen cartridges zijn om te kopen, de installatie is vrij eenvoudig en de fabrikant beveelt geen extra filters aan. Enkele nadelen zijn dat het installatieproces een paar uur kan duren, en de garantie is alleen goed voor dat ene jaar. Uiteindelijk, als u op zoek bent naar een effectief waterfiltersysteem voor kraanmontage, kijk dan niet verder dan het merk Instapure.

Klik hier voor meer informatie: Vrijnatuurlijk