Koop bitcoins met ideaal – betalen met contant geld via internet

Voor mensen die niet bekend zijn met de werking van internet, staat de term ICO voor IdGetically Electronic Transactie. Ik dacht altijd dat het slechts een acroniem was die werd gebruikt door mensen die veel te veel hadden om uit te leggen. Maar in werkelijkheid is het concept vrij eenvoudig: als je iets met een bepaalde valuta wilt kopen, doe je de betaling met je debet of creditcard, en dan kun je dat product kopen. Het proces is volledig geautomatiseerd en vereist geen echte inspanning van de eindgebruiker.

Dat is wat deze vorm van handelen zeer aantrekkelijk maakt. Als je een ervaring hebt met traditionele online winkelen, dan heb je het waarschijnlijk gemerkt dat je niet een creditcard nodig hebt om iets te kopen. Aan de andere kant is het kopen van dingen zoals eten en drinken met een debetkaart meestal vrij moeilijk (zo niet onmogelijk) omdat het hele punt van het gebruik van die dingen op een later tijdstip uitbetalen. Als u dat wilt rondgaan en gewoon betalen met digitale valuta, kunt u gewoon doorgaan en een geldautomaat gebruiken om dat geld in te trekken. Het enige probleem daarmee is dat de meeste geldautomaten slechts een paar selectieve valuta accepteren, en die zijn er in het algemeen niet hoe de meeste mensen hun problemen zullen omringen als ze wat bitcoins willen kopen.

Dus als u wilt profiteren van deze functie, wat zijn uw opties?

Er zijn een paar verschillende manieren om het probleem te overwegen, maar de meeste betrekken ofwel een echt geld uitgeven op een virtueel handelsplatform of het instellen van een brokerage-account en het toestaan van uw klanten hun geld te sturen via een bankoverschrijving. Geen van deze opties is bijzonder aantrekkelijk als u probeert een warm stuk digitale valuta te verkopen, omdat beide de verkoop van enkele activa moeten plaatsvinden. Met andere woorden, als je wat geld probeert te verwijderen, wil je dan niet echt bankoverschrijvingen verkopen!

Een nieuwe oplossing voor het probleem van het verkopen en kopen van bitcoins is om PayPal voor die transacties te gebruiken.

Deze service heeft al een functie die het mogelijk maakt voor mensen die bitcoins willen kopen: het vermogen om al uw transacties met een enkele service te maken. Met die mogelijkheid, in plaats van een dozijn verschillende accountgegevens te moeten herinneren voor elke website, waar u een online transactie kunt maken, kunt u alles vereenvoudigen door vast te houden aan alleen Paypal. Die vereenvoudiging betekent ook dat u geen obscure informatie over verschillende betalingsgateways hoeft te leren, die het proces van het kopen en verkopen van veel eenvoudiger kan maken. Als u bijvoorbeeld niet weet wie een betere keuze is voor uw e-commerce-bedrijf in vergelijking met PayPal, kunt u het verkopersaccount gebruiken dat dat door dat bedrijf wordt aangeboden om al uw transacties te maken.

Een van de aantrekkelijke aspecten van het werken met een betalingsgateway zoals SLL, is echter dat het je meestal bitcoins zal kopen met zeer lage transactiekosten. Hoewel je geen hoge transactiekosten wilt zien zoals jij met PayPal, moet je nog steeds lage kosten krijgen voor de services die je gebruikt. Daarom is het vaak een geweldig idee om een tussenpersoon te gebruiken zoals SLL in plaats van rechtstreeks naar Paypal te gaan. U zult geld besparen door de lagere transactiekosten te krijgen en u zult gemoedsrust krijgen, wetende dat u uw financiële veiligheid niet in gevaar brengt door al uw transacties via een tussenpersoon uit te voeren.

Als u Bitcoins wilt verkopen en een tussenpersoon wilt gebruiken om het te doen, moet u een bankrekening in het land van verblijf hebben. U moet ook een particulier handelsplatform hebben dat u kunt gebruiken om Bitcoins te kopen en verkopen. Dit zijn de twee vereisten die het vaakst nodig zijn voor elke succesvolle transactie tussen individuen. Er zijn andere methoden om bitcoins te verkopen en sommige mensen gebruiken zelfs online services zoals liquidatiewinkels om hun bitcoins te verkopen. Welke route u ook neemt, het is belangrijk om te weten dat het kopen en verkopen van bitcoins gemakkelijk en veilig is. Het enige dat te doen is, is kiezen voor een betalingsservice zoals alles waarmee u Bitcoins veilig kunt kopen en verkopen.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl