Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Bullet Journal?

Hoewel elk dagboek er een kan zijn, zijn niet alle planners in een scrapbookingdagboek een bullet-dagboek. Er zijn verschillende planningssystemen, die zelfs in een blanco dagboek kunnen gebeuren! Dit specifieke systeem heeft een aantal speciale pagina's die het onderscheiden van het reguliere tijdschrift. Als u erover denkt om een of ander dagboek te maken, wilt u dit misschien eens bekijken.

Wat is een bullet journal

Sommige bullet-journals hebben speciale pagina's voor het opnemen van gebeurtenissen of voor het opnemen van notities. Aangezien de meeste tijdschriften gewoon een tijdschrift zijn, kan een planner soms kiezen voor een planner met iets meer aan de hand klik. Dit type planner wordt een mindfulness-planner genoemd. Een mindfulness-planner concentreert zich op het huidige moment door vast te leggen waar je gedachten over afdwalen, zodat je je doelen, afspraken, dromen en andere dingen kunt bijhouden die je op het goede spoor houden en op weg zijn naar succes.

Bullet journaling of mindfulness journaling, zoals het soms wordt genoemd, vereist dat je kleine dingen opschrijft om op het juiste spoor te blijven. Sommige bullet-journals hebben spreads die u kunt gebruiken om meer details vast te leggen, zoals aantekeningen over de activiteiten van een dag, recepten of gedachten over een hobby. Deze spreads kunnen overal worden gebruikt waar traditionele journaling mogelijk is, en ze zijn erg handig voor iedereen die graag schrijft, maar ook graag georganiseerd blijft. Wat uw stijl ook is, bullet journals kunnen u helpen uw leven en uw doelen op te schrijven in kleine secties die het voor u gemakkelijker maken om alles te organiseren en uzelf bij de les te houden.

Meer informatie op: Mylovelynotebook.nl